LED-TL

Vervanging van de huidige TL verlichting in uw lichtbak.

De Lamp gaat minimaal 10 jaar mee. 

LED-TL verlichting is de meest eenvoudige manier om te besparen op uw bedrijfskosten. Vervanging van alle TL lampen door LED TL lampen geeft een directe besparing van 80% op uw energierekening.

Bij de conventionele TL buis wordt een groot gedeelte van de verbruikte energie omgezet in warmte, en een klein aandeel in licht. Bij de LED TL wordt het grootste gedeelte van de opgenomen energie direct omgezet in licht, en minimaal in warmte. Hierdoor heeft u een veel efficiënter energieverbruik. Dat resulteert in lagere energiekosten en dus een enorme financiële besparing

Wat veel mensen niet weten is dat de conventionele TL-buis ook nog een verbruiker heeft in de armatuur. Deze verbruiker is het voorschakelapparaat. Het voorschakelapparaat is nodig om de TL-buis te laten branden en is tijdens het branden continu in gebruik. De TL-buis werkt namelijk op een veel lagere spanning en functioneert dus niet op de netspanning van 230V. De LED-TL heeft geen voorschakelapparaat en werkt rechtstreeks op de netspanning. Dit heeft een groot voordeel op het energie verbruik. Met LED-TL wordt er ruim 50% energie bespaard met dezelfde lichtopbrengst.

Scholen, mkb-bedrijven, industriële bedrijven en overige gebruikers van TL buizen kunnen vanaf nu direct structureel energie besparen. LED-TL zorgt voor een besparing dankzij vernieuwde technieken van de lichtbron en het weglaten van voorschakelapparatuur, uiteraard met behoud van sfeer en lichtopbrengst.

Levensduur Led Verlichting
De Led verlichting van Technea Duurzaam heeft een levensduur van minimaal 50.000 branduren. Een led lamp gaat niet, in tegenstelling tot een gloeilamp, in één keer stuk als de levensduur is verstreken. Led lampen gaan geleidelijk uit, led voor led waardoor u zich niet onverwachts in een donkere ruimte bevind.

Energiezuinig met led verlichting
Led verlichting is enorm energiezuinig ten opzichte van de traditionele TL verlichting. Wat kan resulteren in een energiebesparing van wel 80%! Uw energienota kan dus veel lager door gebruik te maken van led verlichting.

 

Reclame Warenhuis    Al uw reclame onder één dak